Meest gebruikte pomp voor transport van vloeistoffen!

Merken als Grundgos en KSB!

Vandaag de dag zijn centrifugaalpompen wereldwijd de meest gebruikte pompen. Doordat de constructie redelijk robuust en eenvoudig in gebruik is, is een dergelijke pomp vrij goedkoop in aanschaf. Jada Industrial Pumps in Kasterlee, nabij Turnhout, levert centrifugaalpompen in diverse materialen.

Centrifugaalpompen hebben vele toepassingen:

  • Circulatiepompen worden gebruikt om water rond te pompen in gesloten systemen die warmte, airconditioning en heet water leveren.
  • Drukverhogers verhogen de druk van koud water in een systeem en worden gebruikt als condensaatpompen voor stoomketels.
  • Pompen voor watervoorziening worden gebruikt om water aan te voeren vanuit bronnen en komen voor als dompelpompen en uitvoeringen voor boven de grond.

Lobbenpompen en verdringerpompen

Buiten centrifugaalpompen, bieden wij ook Lobbenpompen van merken Wright en Waukesha en Verdringerpompen van Seepex en Netzsch aan.

Zaakvoerder Tom Moonen heeft centrifugaalpompen, lobbenpompen en verdringerpompen in de aanbieding. Spring binnen in Turnhout, vlakbij Kasterlee, en informeer uzelf om een centrifugaalpomp op uw maat te kopen. Wij zijn actief in de regio Kempen.

Clikc+