Voorzichtig verpompen van kwetsbare vloeistoffen!

Lobbenpompen in diverse types en maten!

Als er een verplaatsing van (kwetsbare) vloeistoffen in het vooruitzicht is, dan is de lobbenpomp het meest geschikt. Niet toevallig is het na de centrifugaalpomp de meest gebruikte pomp in de voedingsmiddelenindustrie. Jada Industrial Pumps in Kasterlee (vlakbij Turnhout) heeft diverse lobbenpompen in de aanbieding, merken Wright en Waukesha.

De lobbenpomp behoort tot de categorie verdringerpompen. Kwetsbare vloeistoffen uit de voedingsindustrie - bijvoorbeeld room, vruchtensappen of glucosestroop - moeten met voorzichtigheid gepompt worden. Door de rustige verplaatsing van de vloeistof, is de lobbenpomp bij uitstek geschikt.

Hygiënische processen

Bij Jada Industrial Pumps zijn er lobbenpompen in verscheidene typen en maten beschikbaar. Voor hygiënische processen zijn er ook pompen die voldoen aan de 3A en EHEDG-standaarden. Deze pompen zijn eenvoudig in onderhoud.

Lobbenpompen worden ingezet in veeleisende toepassingen in industrieën zoals olieraffinaderijen, verf, zeep en de productie van synthetische vezels. Pols bij Jada Industrial Pumps in Kasterlee, nabij Turnhout, welk type lobbenpomp u precies nodig heeft. Wij zijn actief in de regio Kempen.

Clikc+